-ALARM.NL
Start.

werkwijze.

Tarieven.

prijsopgave.

originele handzender.

bedrijfswagens.

voordelen.

opbouw Defa DVS90.

Klasse indeling SCM .

Contact.

Ook leverbaar:.

Een initiatief van Plus Car Connection, uw mobiele inbouwspecialist.

De centrale is het brein van de DVS90: hier komen alle signalen binnen en wordt alles aangestuurd. Deze wordt veilig in het interieur van de auto weggebouwd. Standaard is een klasse 2 alarm. Klasse 3 is optioneel: hier zit een helling/wegsleepsensor bij gemonteerd.

 

 

 

 

De radar bewegingsmelder detecteert elke beweging in het interieur van de auto. Deze wordt onzichtbaar weggewerkt, bijvoorbeeld onder de bekleding van de hemel.

 

 

De statusled is zeer fel, en wordt op het voorraam gemonteerd. Hierdoor ontstaat een flinke afschrikkende werking. Naast deze waarschuwingsfuntie is de status;ed tevens voorzien van een glasbreuksensor, en fungeert deze als nood uitschakelmogelijkheid. Mocht u uw handzender/sleutel verliezen, of raakt de batterij onverhoopt leeg, dan kunt u met uw eigen code toch zeer simpel het alarm geheel uitschakelen, dus inclusief startblokkering! Verder kan met de statusled ook het geheugen van het alarm worden uitgelezen.

 

De luide sirene wordt onder de motorkap gemonteerd, en zal indien geactiveerd de hele omgeving waarschuwen. Uiteraard zit er een eigen akku in deze sirene, dus sabotage heeft slechts een tegenovergesteld effect!

 

 

De hellingdetector is extra bij klasse 3, en detecteert elke verandering in de positie van de auto. Wanneer u de auto parkeert, ongeacht de stand van de auto, wordt deze positie in het geheugen opgeslagen. Bij een verandering van deze stand (lees: opkrikken of wegsslepen) zal het alarm afgaan!

 

De motorkapschakelaar wordt geplaatst wanneer die origineel nog niet aanwezig is. Hij werkt met een reedkontakt (magnetisch) en is daardoor zeer betrouwbaar: corrosie en vuile hebben geen invloed.  

 

In en uitschakelen gebeurt door middel van de eigen handzender van de auto, of door middel van een losse Defa handzender, of een combinatie van beide. Dat laatste is een mooie oplossing wanneer er bijvoorbeeld maar 1 luxe sleutel bij de auto is geleverd.

 

 

 

De SCM stikker op drie ramen is een van de belangrijkste onderdelen van het alarm! Hierdoor is duidelijk dat er een degelijk alarm is gemonteerd, en, niet onbelangrijk, door een erkende inbouwer!